0317 315 251

storingsdienst vervallen
per 1 juli 2022

Beveiliging

Mooi en veilig wonen is een groot bezit. Elektrotechniek Bosman is u graag van dienst om uw kostbare bezit te beveiligen, met gebruikmaking van moderne technieken. Denk daarbij aan eenvoudig te bedienen alarmsystemen zonder fratsen. Wij leveren meerdere typen alarm- en camerabeveiliging. Op elke logische en doeltreffende positie te installeren.

U overweegt een alarmsysteem. Deze is in te stellen op een dag- en nachtstand. Het voordeel is bovendien dat u bepaalde ruimtes naar wens kan uitsluiten. Stel: u werkt op zolder, of in een praktijk naast de woning, dan activeert u alleen de benedenverdieping of een plek in huis die uit het zicht is. Handig en doeltreffend. Daarnaast kunt u denken aan een intercomsysteem, deze systemen kunnen als er wordt aangebeld een melding geven op uw smartphone (u ziet meteen wie er voor de deur staat) u kunt dan alsnog bepalen of u wel of niet opendoet.

Een andere keuze: bewegingssensoren. Zowel voor binnen als buiten. Draadloze trilsensoren, bijvoorbeeld op een ruit, kozijn of een kiepkantelraam zijn ook trefzekere middelen bij beveiliging. Of raam- en deurmagneten. De werking is simpel. Er gaat een alarm af als een deur of raam op een ongewenst moment geopend wordt.

Wilt u weten wat bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.