0317 315 251

storingsdienst vervallen
per 1 juli 2022

Over Bosman

Ik ben Marten van Lubek, eigenaar van Elektrotechniek Bosman sinds 2004.

Elektrotechniek Bosman is al bijna 50 jaar de specialist van elektrische installaties voor particulieren en bedrijven in en rondom de gemeenten Renkum en Wageningen. De kracht en meerwaarde: korte lijnen, één aanspreekpunt, meedenken, betrouwbaarheid. Wij vinden ons werk leuk en uitdagend. Complexe vragen of problemen gaan we nooit uit de weg. Daarom is het prettig zaken doen met ons. U kunt op ons rekenen. Naast elektrische installaties is Elektrotechniek Bosman sterk in netwerken (data-coax).

Waarom nog steeds de naam Elektrotechniek Bosman? Ik heb zelf 5 jaar als werknemer voor dit bedrijf gewerkt. Toen ik het bedrijf begin 2004 overnam, besloot ik het onder dezelfde naam voort te zetten. Deze naam was immers al bij de mensen bekend en vertrouwd.

Elektrotechniek is breed en complex. Bovendien volgen de technische ontwikkelingen elkaar vaak snel op. Dat vraagt om actuele kennis van zaken: Daarom volgen wij jaarlijks bewust trainingen en workshops, om voortdurend op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden.