Terrasverwarming

Elektrotechniek Bosman verlengt uw zomeravonden

Wij leveren en plaatsen terrasverwarmers waardoor u langer aangenaam kunt genieten van het buiten zijn. Voor wandbevestigde terrasverwarmers hebben wij de Magnum Arena terrasstralers. MAGNUM Arena terrasstralers zijn in eerste instantie ontworpen voor de horeca en  industriële toepassingen, maar vinden ook hun toepassing bij de particuliere gebruiker. Door de donkere infrarood warmtegolven zijn de stralers uitermate geschikt voor toepassing op terrassen; ideaal om tijdens de tussenseizoenen of koude zomeravonden het terras wat langer te benutten.


De warmte-opbrengst is zeer hoog. Maar liefst 90% van de donkere infrarood warmtegolven bereiken de bodem en personen binnen het stralingsbereik. MAGNUM Arena terrasstralers hebben geen verlies door verbranding van bijvoorbeeld propaangas. Hierdoor is het rendement zeer hoog. Het effect is vrijwel onmiddellijk merkbaar.

 

Tansun   
Met een netwerk strekkend over de gehele wereld en met ruim 30 jaar ervaring is Tansun een van de meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van elektrische infraroodverwarming ter wereld. Tansun ontwikkeld en fabriceert o.a. industriële stralers voor halverwarming, kerkverwarming, werkplekverwarming en terrasverwarming.

 

Klik hier voor het Tansun assortiment 2014

Klik hier voor de Tansun Ambient Range 2014

 

Verwarmde sta-tafel

Nieuw is de verwarmde sta-tafel CosyTable. Aangenaam vertoeven op terras, zowel commercieel als particulier, met de HIT- CosyTable. Deze verwarmde sta-, bistro- of restauranttafel is voorzien van een zeer geavanceerd "climate control" -systeem. Het systeem houdt de omgevingstemperatuur nauwlettend in de gaten en reageert hierop door de afgegeven warmte automatisch te reguleren. Het systeem maakt het gebruik van een dimmer overbodig en zal er voor zorgen dat de afgegeven warmte overeenkomt met de omgevingstemperatuur. De tafels zijn waterproof en kunnen dus gewoon in de regen blijven staan, mocht dit nodig zijn.

Meer informatie kunt u lezen door te klikken op Magnum Arena.

 

Groothandel infraroodverwarmingtechniek

 

 

 

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders