Particulieren

Of het nu gaat om het vervangen van een wandcontactdoos of het aanbrengen van een totaal nieuwe elektrische installatie inclusief groepenkast, Elektrotechniek Bosman is er voor u. Wij werken veel samen met kleinere bouwbedrijven in en rondom de gemeente Renkum op het gebied van particuliere kleinbouw. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van het juiste advies en in veel gevallen leidt dat tot oplossingen waar u zelf nog niet aan gedacht zou hebben.

 

Elektrotechniek Bosman doet zaken met de grootste leveranciers op elektrotechnisch gebied. Dat geeft als voordeel voor u dat wij een breed assortiment aan binnenverlichting, buitenverlichting, schakelmateriaal en contactdozen kunnen leveren, van klassiek tot modern en van praktisch tot exclusief. Onder de menuknop verlichting vindt u uitgebreide informatie over binnen- en buitenverlichting.

 

Warmte en Koelte

Wilt u langer genieten van de zomeravonden, dan kan Elektrotechniek Bosman u helpen aan de juiste terrasverwarming, geheel aangepast naar uw wensen en situatie. Meer informatie is te vinden onder de menuknop Terrasverwarming. Bent u juist op zoek naar wat koelte in uw woning, dan kunnen wij uw woning, of aparte ruimtes in uw woning, voorzien van airconditioning. Lees meer over de mogelijkheden onder de menuknop Airco.

 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten.

 

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders