Feestverlichting

Elektrotechniek Bosman is gespecialiseerd in professionele feestverlichting voor bedrijven, winkelcentra en particulieren. De feestverlichting betrekken wij van Decolights, dé leverancier en ontwerper van professionele feestverlichting.

 

Al vanaf 1993 is Decolights gespecialiseerd in decoratieve project- en Kerstverlichting voor winkelcentra, straten, pleinen, gebouwen, bomen en struiken.

Decolights importeert hiervoor sfeervolle, energiezuinige, eigentijdse en onderhoudsarme feestverlichtingssystemen. Voor sfeerverlichting wordt de laatste jaren hoofdzakelijk LED-verlichting gebruikt.

 

   

 

Tot jaren terug was feestverlichting veelal gebonden aan de kerstperiode. Tegenwoordig zijn er veel soorten sfeerverlichting verkrijgbaar voor het hele jaar. Wat denkt u bijvoorbeeld van een altijd gezellig verlichte winkelstraat, of een mooi verlichte boom voor uw restaurant of in uw eigen tuin?

 

Is aanschaf te kostbaar, of hikt u tegen het opslaan van de verlichting aan, denk dan eens aan huren. Wij kunnen zorgen voor de aanschaf en plaatsing van feestverlichting.

 

 

Graag kijken wij naar mogelijkheden en oplossingen binnen uw budget. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en informatie.

 

Klik hier voor de fotoreportage met mogelijkheden voor feestverlichting.

 

Klik hier voor voorbeelden van ornamenten.

 

 

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders