Bedrijven

Met onze vakkennis zijn wij het elektrotechnisch bedrijf om uw onderneming draaiende te houden. Of het nu gaat om een kleine kantoorruimte of de inrichting van uw nieuwe productiehal, wij zijn er voor u.

 Niet alleen voor uw elektrische installatie maar ook voor het aanleggen van datanetwerken en het leveren en plaatsen van complete telefooninstallaties bent u bij Elektrotechniek Bosman aan het juiste adres.

 

Nieuwbouw en verbouw 

Elektrotechniek Bosman heeft een netwerk van bouw- en bouwgerelateerde bedrijven waar wij mee samenwerken. Dit heeft als voordeel dat u voor uw verbouwing of nieuwbouwproject maar met één contactpersoon te maken heeft. Dat maakt het voor u makkelijker om te schakelen en te overleggen.

Uw bouw- of verbouwplannen nog niet concreet, wij helpen u graag om ze concreet te maken! Heeft u vragen of advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

NEN 3140 inspectie en onderhoud

Naast dat de NEN 3140 inspectie noodzakelijk is in het kader van de Arbo wetgeving, verkleint het de kans op brand en op spanningsuitval dus komt dit de continuïteit van uw bedrijf ten goede.

 

Zowel bij het gebruik van, als het werken aan elektrische installaties bestaat een zeker risico op letsel; letsel veroorzaakt door een elektrische schok, elektrische verbranding, vlambogen of door brand of explosie die voort komt uit elektrische energie. Het doel van de NEN 3140 is om voor Nederland de algemene eisen voor de veilige bedrijfsvoering van, en werkzaamheden aan, met of nabij elektrische installaties te geven.

 

 

Klik hier voor meer informatie over NEN 3140

 

Klik hier voor de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven

 

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders