Alarm- en camerabeveiliging

Een veilig gevoel in uw eigen woning of kantoor is een van de belangrijkste dingen die er zijn. Elektrotechniek Bosman helpt u graag dat gevoel te versterken, zodat u zich zowel in uw woning als op kantoor veilig voelt. Niet alleen bij uw aanwezigheid, maar natuurlijk ook bij het achterlaten van uw woning of kantoor.

 

Wij beschikken over mooie pakketten alarmsystemen van i-0n en Alice, welke toepasbaar zijn in iedere situatie. De systemen zijn naast het gebruik als inbraakalarmsysteem ook toepasbaar als persoonsalarm voor winkelpersoneel en hulpbehoevenden en bieden ook de mogelijkheid voor toegangscontrole voor bedrijven. De alarmering kan plaatsvinden door optische- en geluidsignalen en via telefoon door SMS-bericht of gesproken bericht. Met de telefoon kunt u ook inbellen in uw systeem zodat u bij onraad  mee kunt luisteren naar wat er in uw woning of kantoor gebeurd.

 

Naast alarmbeveiliging leggen wij ook camerabeveiligingssystemen aan, zowel voor de particulier als ook voor uw bedrijf.

 

Elektrotechniek Bosman hoort graag uw wensen en weet dit om te zetten in een voor uw passend alarmeringssysteem. Alle systemen van ons zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en zijn makkelijk te bedienen.

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders