Airco

De weersomstandigheden in ons land worden steeds extremer. Steeds vaker zullen er in de zomer hogere temperaturen voor komen en zal de luchtvochtigheid toenemen. Dit heeft tot gevolg dat de vraag naar airconditioning voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt de laatste jaren explosief gestegen is.

 

Elektrotechniek Bosman is al jaren gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van airco-systemen. Wij leveren vaste units, desgewenst met of zonder buitenunit, maar ook verplaatsbare units voor als u tijdelijk een ruimte wilt koelen. Klik hier voor meer informatie over de Windy Airconditioning zonder buitenunit.

 

Koelen en ontvochtigen

Diverse aircosystemen zorgen niet alleen voor koelte maar ook voor ontvochtiging waardoor er een perfect woon- of werkklimaat ontstaat. De moderne airconditioning is zuinig in het energieverbruik en zorgt voor minimale geluidsoverlast.

 

Advies

Elke ruimte vraagt deskundig advies ten aanzien van de te leveren aircocapaciteit. Voor levering en plaatsing brengen wij altijd eerst een bezoek aan de locatie waar een airconditioning geplaatst moet worden. Alleen door meten weten wij welke installatie het beste is voor uw ruimte en situatie.

Zoeken

Beoordeel ons
oplaadpalen voor

elektrische voertuigen


Sfeerverlichting


 

 

Vlaggenstokhouders